Застраховки - управлявате разумно риска !                                                                      Застраховки - управлявате разумно риска !

Брокер

 

Broker      Всяка застраховка трябва да бъде направена в резултат на информиран избор.
     Основната дейност на Аутохаусброкер е да представи продуктите на различните застрахователи с всички техни предимства и условия.
     Сключете застраховка, която изцяло отговаря на Вашите нужди и рисковете, които покрива, са избрани според индивидуалните Ви желания. Консултирайте се за продуктите, отстъпките и условията по застраховане на имущество, гражданска отговорност, автокаско, застраховка живот, медицинска застраховка и др.
.

Аутохаус може да Ви предложии следните услуги:

tl_files/autohaus/images/broker/car.png  ЗАСТРАХОВКА "АВТОКАСКО"   ЗАСТРАХОВКА   ЗАСТРАХОВКА "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ"

    Предлагаме на нашите клиенти подробно описание на най-добрите текущи оферти за застраховка Автокаско от различните застрахователи.Направете информиран избор с коя компания да сключите своето Автокаско, благодарение на нашите надеждни и професионални съвети.
    Застраховката Автокаско представлява допълнителна сигурност, свързана с покриване на щети на различни видове МПС - автомобили, ремаркета, бусове, мотори и други.

 

    За сключването на застраховка Гражданска отговорност Аутохаус брокер предлага на Вашето внимание пълен пакет от услуги, в това число - консултация, избор на най-подходящите условия, допълнителни справки и подбор на най-подходящите оферти за Вашите индивидуални нужди.
    С нас освен Гражданска отговорност получавате: коректно обслужване, промоционални цени, доверен партньор.

  Армеец    ДЗИ Uniqa
tl_files/autohaus/images/broker/home.png  ЗАСТРАХОВКА "ИМУЩЕСТВО"   Застраховка живот  ЗАСТРАХОВКА " ЖИВОТ"

    Изберете сигурност за Вашия дом с наша помощ.Потърсете изгодни цени и промоции при нашите консултанти и застраховайте изгодно собствеността си. Корпоративните ни клиенти получават отстъпки и специални оферти.
    Застраховката Имущество покрива рискове свързани с движимо и недвижимо имущество.

 

    Ако се чудите в коя застрахователна компания да направите своята Застраховка Живот или се колебаете дали този тип застраховане си струва инвестицията, ние ще ви помогнем с професионални и компетентни отговори на Вашите въпроси. Можете да се доверите на опита ни и да изберете най-добрите условия, подходящи за Вашия начин на живот и Вашите планове.

  

Аутохаус брокер:
Тел:
+359 884 777 089
E-mail: autohausbroker@gmail.com

 

Други застраховки:

   Освен Автокаско, Гражданска отговорност, Застраховка живот и Застраховка имущество,при интерес можем да Ви запознаем и с офертите на различните застрахователи за туристически застраховки, застраховки по кредити, карго, селскостопански застраховки, финансови рискове.